Руско посолство използва странен хипотетичен сценарий, включващ Борис Джонсън, използващ ядрено

...
Руско посолство използва странен хипотетичен сценарий, включващ Борис Джонсън, използващ ядрено
Коментари Харесай

Руско посолство включи Борис Джонсън във фантастичен сценарий за обяснение на войната

Руско посолство употребява чудноват предполагаем сюжет, включващ Борис Джонсън, употребяващ нуклеарно оръжие против самостоятелна Шотландия, за да оправдае съветската нашествието в Украйна, написа " Нешънъл.скот ".

Странното изказване, в което се твърди, че премиерът на торите ще изложи шотландците на " екзотични вируси ", е реакция на взаимното наказание на войната на Владимир Путин от английски и украински дипломати.
 
Изявлението е оповестено както на босненски, по този начин и на руски на формалната страница на посолство на Руската федерация в Босна и Херцеговина във Фейсбу. То е в отговор на коментар, написан от посланика на Англия и омбудсмана на Украйна в Босна и Херцеговина във вестник Босна.

Руското посолство написа: " Представете си хипотетично, в отговор на декларация за самостоятелност на Шотландия, Англия взема решение да удари сецесионистите. В същото време на всички шотландци е подредено да приказват единствено на Кокни, а потреблението на родния им език е държавно закононарушение. В резултат на методичните бомбардировки в Единбург и Глазгоу починаха повече от 14 000 души, в това число доста деца. Международната общественост се намесва и в столицата на Босна и Херцеговина се подписват Сараевските съглашения за стабилизиране на обстановката. В продължение на осем години Лондон маневрира и заобикаля, продължавайки систематично да унищожава Шотландия. Какво би направила Шотландия при такива условия? Разбира се, това е в действителност хипотетично. Всъщност английският родолюбец Борис от дълго време щеше да даде заповед за нанасяне на няколко целеви нуклеарни удара по шотландски градове, а преди този момент щеше да пусне в Шотландия " екзотични вируси ". Но в действителност, преди да се пее в дует за " съветската експанзия ", човек би трябвало да разбере със сърцето си за какво - в последна сметка - нашите праведни дейности станаха неизбежни. Но тези господа нямат сърце. Съмняваме се, че даже имат мозък. "

Уебсайтът на Bosnia Daily казва, че това е " електронен вестник на британски език, ориентиран към чужденци, живеещи и работещи в Босна и Херцеговина ".

Разпространява се по имейл единствено до клиентите, а The National към момента не е съумял да се свърже с вестника или да прочете коментара на дипломатите, на която е дало отговор посолството. 

От Даунинг стрийт отхвърлиха коментар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР